Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с копчето за въртене на въздуха в купето.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с копчето за въртене на въздуха в купето.

Така от както съм я купил копчето за въртене на въздуха само в купето постоянно свети. Колкото и да го натискам не се променя. До сега не ми правеше впечатление, но сега имам чувството че ми прецаква климатика, както духа студено изведнъж започва по топло и така ги сменя когато си поиска, а съм го нагласил на най-студеното да духа дето няма градуси. Някой ако може да ми помогне да казва
    ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.

Според мен от това копче неможе да ти се ебава климатика. Просто нещо копчето нещо е зацепило...
    Ако ти се занимава разглоби панела и виж какво става по вътре
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

а копчето работи ли си
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Този проблем го имам и аз на служебната ФОРД
        Понеже са електронни и като се прецакат и почват да пуска един път топло после студено сама
        Аз съм я настроил на най-студено иначе , а тя се прави каквото иска
        Знаеш какво намеквам УСПЕХ
        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Re: Проблем с копчето за въртене на въздуха в купето.

Първоначално публикувано от HooL
          Така от както съм я купил копчето за въртене на въздуха само в купето постоянно свети. Колкото и да го натискам не се променя. До сега не ми правеше впечатление, но сега имам чувството че ми прецаква климатика, както духа студено изведнъж започва по топло и така ги сменя когато си поиска, а съм го нагласил на най-студеното да духа дето няма градуси. Някой ако може да ми помогне да казва
          Така от разстояние се съмнявам някой да познае точно какъв е проблема. Предполагам че е в електронния блок за управление на климатика, но за да се разбере със сигурност е необходимо разглобяваме и замерване на компонентите.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
          X